High-end sanitaire voorzieningen

Bekijk de succesverhalen

Geen toiletbezoek maar een toiletbeleving

Bij Sanimood zetten we jouw sanitaire ruimtes om tot een ware toiletbeleving. Een mooi en creatief toilet zorgt voor een positieve ervaring en prikkelt de zintuigen. Wij denken graag met je mee op welke manier jouw toilet het beste aansluit op de beleving in de rest van de omgeving. We zijn betrokken van ontwerp tot realisatie en bieden naast een fijne beleving op het toilet ook de meest hygiënische toiletoplossingen. Benieuwd wat we in jouw gebouw bedenken?

Beleving

We maken bij Sanimood van een toiletbezoek een hele beleving. Compleet met prachtige afbeeldingen, rustgevende Sanisounds, een fijne geur en interactieve spiegels.

Ervaar de beleving

Verduurzaming

Kies je voor een toiletruimte van Sanimood, dan kies je voor verduurzaming. We gebruiken materialen die tegen een stootje kunnen met een bijzonder lange levensduur.

Ervaar de beleving

Hygiëne

Onze toiletten worden gebouwd met materialen die zeer eenvoudig schoon te maken zijn. Door een speciale toplaag die voegloos is haal je eventueel vuil in een handomdraai weg!

Ervaar de beleving

Onze tevreden klanten

100% maatwerk

De toiletruimtes die Sanimood maakt worden 100% op maat gemaakt. We bekijken je huidige toiletten en gaan na hoe we deze kunnen verbeteren. Op basis van jouw huisstijl en de sfeer binnen je bedrijf maken we vervolgens een ontwerp. Zo is elk van de door ons verbouwde toiletten uniek en volledig op maat gemaakt.

Neem contact op

Bespaar tot wel 30% aan schoonmaaktijd

  • Gladde muren & vloeren zonder voegen
  • Eenvoudig in schoonmaak
  • Antibacteriële toplaag

Sanitaire voorzieningen van A tot Z

We verzorgen de renovatie of verbouwing van jouw toiletten van A tot Z. Van vloer tot plafond en alles daar tussenin. Ontdek onderstaande oplossingen.

Anti-graffiti

Dankzij ons Sanitary Anti Graffiti System heb je nooit meer last van graffiti in je sanitair. Zo ben je goed beschermd tegen deze vorm van vandalisme. Eventuele aangebrachte graffiti of stift kan met behulp van het Sanimood Anti Graffiti System eenvoudig worden verwijderd.

Lees meer

Design

Elk toilet dat we bouwen of renoveren is uniek. We zijn gespecialiseerd in creatieve sanitairontwerpen. Daarmee voegen we een stukje beleving toe aan het toiletbezoek. Zo blijven mensen in de sfeer van de rest van je organisatie en worden zintuigen zelfs op het toilet geprikkeld.

Bekijk onze designs

Schaamschotten

Onze privacy screens worden onderdeel van de beleving. Geen saaie witte schotten maar gedesignde, kleurrijke panelen.

Verschillende materialen

Anti-bacteriële toplaag

  High-end design

Ontdek meer

Innovatieve oplossingen
voor een duurzaam toilet

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!