Sanimood & IKEA

Een tijdloze sfeer, zelfs in het toilet

Als je IKEA binnenloopt, voel je jezelf meteen thuis. De meubels en decoraties zorgen voor een gezellige sfeer die je overal tegenkomt. Toch was er een belangrijke ruimte die hier vergeten werd; het openbaar toilet. En dat terwijl een fijn toilet de merkervaring voor een klant kan maken of breken. Daarom heeft Sanimood samen met IKEA een ontwerp gemaakt en uitgevoerd, en hebben de wit-grijze muren plaatsgemaakt voor de tijdloze IKEA huisstijl. Hierdoor past het toilet nu helemaal bij de winkel en blijven bezoekers in de sfeer van IKEA wanneer ze een rustmoment inlassen.

Voor groot en klein

De beleving van sanitaire ruimtes is niet alleen belangrijk voor de grote bezoekers, maar ook voor de kleine. Zo heeft Sanimood bij IKEA Breda een vrolijk bord met reflecterende vormpjes voor de babychange ontworpen en bevestigd, zodat de kinderen dezelfde beleving hebben als hun ouders. Niet alleen leuk voor het kind, maar ook rustiger voor de verzorger. 

Sfeervolle uitbreiding

Voor de IKEA winkels in Breda, Heerlen, Haarlem en Amersfoort heeft Sanimood bezoekers al geïnspireerd met de nieuwe stijl van de openbare toiletten. Zelfs in IKEA distributiecentrum Oosterhout kunnen medewerkers nu tijdens hun rustmoment genieten van de tijdloze IKEA sfeer. Hoe mooi zou het zijn als we dit kunnen verwezenlijken in alle IKEA vestigingen van Nederland?

Onze werkwijze

Wij zijn bij al onze projecten betrokken van ontwerp tot realisatie. Zo ook bij dit IKEA project. De toiletruimtes die Sanimood hier ontworpen heeft, zijn duurzaam en 100% op maat gemaakt. Omdat we antibacteriële wandpanelen gebruiken, zijn de toiletten van IKEA nu veel makkelijker schoon te maken en wordt er 30% minder schoonmaakmiddel gebruikt dan normaal. Ook de afwezigheid van voegen zorgt ervoor dat er geen bacteriën kunnen nestelen op de strakke muren. Een hele effectieve en hygiënische oplossing zodat de frisse stijl van IKEA nog beter beleefd wordt.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en ga voor een unieke toiletbeleving die helemaal bij jou past.

Neem contact op

Bekijk onze successen

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!