Jouw toiletruimtes op maat gemaakt

100% op maat gemaakte toiletten

Bij Sanimood verbouwen en verbeteren we toiletten. Dit doen we van ontwerp tot realisatie. We kijken naar de sfeer van jouw bedrijf en nemen dat mee in de eerste ontwerpen. Deze leggen we aan je voor en bij akkoord gaan we direct aan de slag met het transformeren van jullie sanitaire voorzieningen. Dit doen we zonder te slopen, breken of hakken. Zo heb je dus totaal geen overlast van ons tijdens de renovatie. 

Neem contact op

Bekijk de fotoreportages en ervaar de beleving

Onze werkwijze

Bij Sanimood hebben we een turn-key aanpak. We nemen het gehele proces uit handen, van ontwerp tot realisatie. We geven advies maar luisteren daarnaast ook naar de wensen van onze klanten. Heb je een architect in de arm genomen voor de renovatie van je gehele pand? Daar werken wij ook graag mee samen. Samen komen we uiteindelijk tot de beste ideeën. 

Een traject start bij de aanvraag. We komen bij je op locatie om naar de huidige toiletruimte te kijken en vanaf dat moment gaat ons creatieve brein al aan de slag. Dit tekenen we vervolgens uit in een eerste ontwerp, waar jij uiteraard nog van alles in kunt wijzigen. We horen ook graag van je als je met prefered suppliers werkt, zodat we dit direct kunnen integreren in het plan. 

Als we tot een akkoord zijn gekomen, zorgen wij voor de realisatie van jouw nieuwe toiletbeleving. En dit alles zonder breken, slopen of hakken. Zodat jij door kunt gaan met waar jíj goed in bent.

Maak een afspraak

Vakmanschap in het gehele team

Wij weten waar we het over hebben. We werken met een team vol enthousiaste vakmensen. Onze turn-key aanpak wordt mede mogelijk gemaakt door een team dat bestaat uit:

  • Timmermannen
  • Loodgieters
  • Technisch tekenaars
  • Werkvoorbereiders
  • Interieurontwerpers
  • Installateurs
  • Interieurarchitecten
  • Projectmanagers

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!