Beleef de sanitaire voorzieningen van Sanimood

Maak van jouw toiletruimtes een complete beleving

Tot rust komen is niet alleen belangrijk voor je werknemers, maar ook voor je klanten. Na een lange reis bezoeken ze vaak als eerste het toilet. Sanimood zorgt ervoor dat ze met een verrassende ervaring verwelkomt worden en dat ze meteen een goed beeld krijgen van jouw bedrijf. Dit doen we door jouw sanitaire ruimte om te toveren tot iets unieks. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak van jouw toiletruimtes ook een complete beleving.

Neem contact op

Ontdek onze Sanimood products

Van A tot Z

Sanimood is bij al haar projecten betrokken van ontwerp tot realisatie. Zo creëren en plaatsen wij een origineel ontwerp dat duurzaam en 100% op maat gemaakt is. Om de ervaring af te maken, bieden we ook SaniSounds en SaniMoments aan. Met SaniSounds vullen we bijvoorbeeld een wandbekleding van een strand aan met het geluid van de ruisende zee. En met SaniMoments voegen we een prettig aroma toe waardoor je kan genieten van een frisse bries. Het is haast alsof je echt op het strand aan het relaxen bent.

Maatwerk oplossingen

Persoonlijke toiletbeleving

Sanimood heeft verschillende bedrijven en winkels in Nederland al mogen versterken met toepasselijke toiletbeleving. Neem bijvoorbeeld IKEA, Koninklijke Bibliotheek en Eindhoven Airport. Bij elk toiletbezoek word je hier ondergedompeld in het merk, wat voor een hogere klanttevredenheid zorgt. Ook medewerkers komen helemaal tot rust als ze een korte pauze inlassen. 

Benieuwd wat we voor jou bedenken? Neem vrijblijvend contact op en ga voor een unieke toiletbeleving die helemaal past bij je bedrijf.

Neem contact op

Bekijk onze successen

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!