Beleef de sanitaire voorzieningen van Sanimood

Een unieke beleving bij elk toiletbezoek

Door te zorgen voor een leuke beleving bij ieder toiletbezoek, zorg je ervoor dat de zintuigen van bezoekers, medewerkers en collega’s worden geprikkeld op een positieve manier. Dit wordt al gedaan bij verschillende bedrijven en winkels in Nederland, zoals IKEA, Sense Company en Eindhoven Airport. We zorgen ervoor dat met de beleving op de wc de bezoekers in de sfeer van het bedrijf blijven. Zo vind je de mooiste afbeeldingen van vliegtuigen op het toilet in Eindhoven Airport en wordt de huisstijl van IKEA doorgevoerd in het toilet. Ga ook voor een unieke toiletbeleving en neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Bekijk onze successen

Een heuse beleving voor alle zintuigen

Een prettige toiletbeleving gaat verder dan een inspirerende print aan de muur. Wij maken de ervaring compleet met rustgevende muziek, een prettige geur en interactieve spiegels waarop bijvoorbeeld agenda’s of nieuwsberichten kunnen worden getoond.

Maatwerk oplossingen

Sfeervolle beleving in Ziggo Dome

Voor Ziggo Dome hebben we een ontwerp mogen maken dat alles te maken heeft met muziek. Tijdens concerten en evenementen is het vaak wat donker in de zaal, waardoor we op het toilet niet met te veel lichte kleuren en verlichting wilden werken.

We hebben ervoor gekozen om het muziekthema door te voeren in de toiletten. Met behulp van levensgrote foto’s van gitaren, DJ’s en zangeressen hebben we de beleving uit de zaal kunnen doortrekken op het toilet.

Bekijk hier het succesverhaal

Hoe zorgen we voor beleving op jouw toilet?

Ook voor jouw organisatie kunnen we een leuke beleving neerzetten op het toilet. We werken voor heel veel verschillende bedrijven en bedenken telkens een nieuw ontwerp. Zo wordt een toiletbezoek op jullie locatie voor iedereen een leuke ervaring!

Ontdek onze Sanimood products

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!