Jouw toiletruimtes op maat gemaakt

Van ontwerp tot realisatie

Bij Sanimood verbouwen en verbeteren we toiletten. Dit doen we van ontwerp tot realisatie. De toiletruimtes die Sanimood maakt, worden 100% op maat gemaakt. We bekijken je huidige toiletten en gaan na hoe we deze kunnen verbeteren. We kijken naar de sfeer van jouw bedrijf en nemen dat mee in de eerste ontwerpen. Deze leggen we aan je voor en bij akkoord gaan we direct aan de slag met het transformeren van jullie sanitaire voorzieningen. Dit doen we zonder te slopen, breken of hakken. Je hebt dus totaal geen overlast van ons tijdens de renovatie. Zo is elk van de door ons verbouwde toiletten uniek en volledig op maat gemaakt.

Neem contact op

Beleving

We maken bij Sanimood van een toiletbezoek een hele beleving. Compleet met prachtige afbeeldingen, rustgevende SaniSounds en een fijne geur.

Ervaar de beleving

Verduurzaming

Kies je voor een toiletruimte van Sanimood, dan kies je voor verduurzaming. We gebruiken materialen die tegen een stootje kunnen met een bijzonder lange levensduur.

Ervaar de beleving

Hygiëne

Onze toiletten worden gebouwd met materialen die zeer eenvoudig schoon te maken zijn. Door een speciale toplaag die voegloos is haal je eventueel vuil in een handomdraai weg!

Ervaar de beleving

Bekijk onze successen

Onze werkwijze

Bij Sanimood hebben we een turn-key aanpak. We nemen het gehele proces uit handen, van ontwerp tot realisatie. We geven advies maar luisteren daarnaast ook naar de wensen van onze klanten. Heb je een architect in de arm genomen voor de renovatie van je gehele pand? Daar werken wij ook graag mee samen. Samen komen we uiteindelijk tot de beste ideeën. 

Een traject start bij de aanvraag. We komen bij je op locatie om naar de huidige toiletruimte te kijken en vanaf dat moment gaat ons creatieve brein al aan de slag. Dit tekenen we vervolgens uit in een eerste ontwerp, waar jij uiteraard nog van alles in kunt wijzigen. We horen ook graag van je als je met prefered suppliers werkt, zodat we dit direct kunnen integreren in het plan. 

Als we tot een akkoord zijn gekomen, zorgen wij voor de realisatie van jouw nieuwe toiletbeleving. En dit alles zonder breken, slopen of hakken. Zodat jij door kunt gaan met waar jíj goed in bent.

Maak een afspraak

Vakmanschap in het gehele team

Wij weten waar we het over hebben. We werken met een team vol enthousiaste vakmensen. Onze turn-key aanpak wordt mede mogelijk gemaakt door een team dat bestaat uit:

  • Timmermannen
  • Loodgieters
  • Technisch tekenaars
  • Werkvoorbereiders
  • Interieurontwerpers
  • Conceptuele vormgevers
  • Installateurs
  • Interieurarchitecten
  • Projectmanagers

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!