De meest hygiënische oplossing voor jouw toilet

Extra hygiënische toiletten

Bij Sanimood verbouwen en verbeteren we toiletruimtes. Dat doen we door gebruik te maken van andere materialen dan gebruikelijk. We werken met de nieuwste materialen en ontwikkelen veel toepassingen in eigen huis. Door onze gladde wanden en vloeren hebben bacteriën en geurtjes geen kans om zich te nestelen. Daardoor zijn onze sanitaire ruimtes anti-bacterieel. Dat voel je én dat ruik je.

Neem contact op

Bekijk onze successen

Hygiënisch gebouwd

Het bouwen van toiletten doen we bij Sanimood nét even anders. Zo gebruiken we duurzame materialen en maken we geen gebruik van tegels op de vloer of muur. We bouwen met zo min mogelijk naden en kieren, zodat er geen broednesten voor bacteriën ontstaan. Door deze speciale manier van bouwen, in combinatie met de antibacteriële materialen, zorgen we ervoor dat jouw toiletten zeer hygiënisch worden afgeleverd.

 

Eenvoudig schoon te maken toilet

Onze toiletten zijn erg eenvoudig schoon te maken. Je kunt de gladde muren gemakkelijk afdoen met een doekje en ook de deuren zijn in een handomdraai schoon. Over bacteriën hoef je je sowieso geen zorgen te maken. Onze materialen zijn zo ontwikkeld dat bacteriën en geuren geen kans hebben om zich te nestelen.

Daarnaast staan we bekend om ons Sanimood Anti Graffiti Systeem. Daarmee reinig je de aangebrachte spuitbusverf of watervaste stift zonder moeite. Het reinigen van het toilet was nog nooit zo gemakkelijk!

Ontdek onze Sanimood products

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!