De meest hygiënische oplossing voor jouw toilet

Extra hygiënische toiletten

Bij Sanimood verbouwen en verbeteren we toiletruimtes. Dat doen we door gebruik te maken van andere materialen dan gebruikelijk. We werken met de nieuwste materialen en ontwikkelen veel toepassingen in eigen huis. Door onze gladde wanden en vloeren hebben bacteriën en geurtjes geen kans om zich te nestelen. Daardoor zijn onze sanitaire ruimtes anti-bacterieel. Dat voel je én dat ruik je.

Neem contact op

Bekijk onze successen

Hygiënisch gebouwd

Bij Sanimood gebruiken we speciale materialen om jouw sanitaire ruimtes te verbeteren. Wij gebruiken geen tegels, maar we werken met voegloze panelen waardoor er geen plek is voor bacteriën om te nestelen. Bovendien zorgt het strakke oppervlak er ook voor dat de toiletruimtes sneller en efficiënter schoongemaakt kunnen worden. Er wordt in onze sanitaire ruimtes namelijk 30% minder schoonmaakmiddelen gebruikt dan normaal.

 

Extra schone toiletten

Daarnaast maakt ons Sanimood Anti Graffiti Systeem het ook eenvoudig om eventuele spuitbusverf of watervaste stift te verwijderen. Door de speciale coating is alles binnen een handomdraai weer schoon! Bovendien is onze SaniMoments geurmodule is een perfecte uitbreiding om je sanitaire ruimte nog schoner te maken. Door gebruik te maken van 100% natuurlijke, etherische oliën verbeteren we de luchtkwaliteit en verreiken we de ruimte met een aangename geur.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op en laat je inspireren.

Neem contact op

Ontdek onze Sanimood products

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!