Ga voor verduurzaming van je toiletruimte met Sanimood

Speciale materialen voor speciale ruimtes

Doordat onze materialen duurzaam en 100% op maat gemaakt zijn, gaan ze tientallen jaren mee. We gebruiken geen PVC tijdens het renoveren van toiletruimtes en we passen overal LED verlichting toe. Dit allemaal zonder grote ingrepen te hoeven doen in de bestaande ruimtes. Hierdoor verloopt de renovatie snel en gemakkelijk. De panelen die we gebruiken, bevatten een antibacteriële en beschermende coating waarvoor ze extra lang meegaan en nog beter schoon te maken zijn. Door deze speciale materialen wordt er maar liefst 30% minder schoonmaakmiddel gebruikt dan gewoonlijk. Om de duurzaamheid van onze ruimtes verder te verbeteren, maken we gebruik van waterbesparende kranen en toiletten. Zelfs de urinoirs zijn duurzaam doordat er geen water gebruikt hoeft te worden.
Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe we jouw sanitaire ruimtes binnen no time kunnen verduurzamen.

Neem contact op

Bekijk onze successen

Hufterproof toiletten

Denk je aan openbare toiletten, dan denk je vaak aan de mooie ‘versieringen’ die mensen achterlaten met een stift of graffiti. Bij de toiletruimtes van Sanimood hebben deze vormen van vandalisme geen schijn van kans. Doordat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving van de ruimte, zijn bezoekers meer geneigd om alles met rust te laten. Mochten er toch wat krabbels achtergelaten worden, dan hebben wij daar dé oplossing voor. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen die krasbestendig zijn en over een speciale coating beschikken, kunnen deze schetsen namelijk binnen no time weggepoetst worden. Zo weet je dat je altijd een strakke en schone toiletruimte hebt.

Duurzame toiletten op Eindhoven Airport

In 2015 heeft Sanimood de toiletruimtes van Eindhoven Airport fris en duurzaam gemaakt. Sindsdien hebben er ruim 1,5 miljoen bezoekers gebruik gemaakt van het toilet, maar daar is weinig van te merken. De sanitaire ruimtes zien er nog precies hetzelfde uit door de beschermende coating en het goede onderhoud. Zelfs grote, zware koffers hebben geen krassen of deuken kunnen veroorzaken. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de reviews van een 5,8 naar een 7,3 zijn gegaan!

Lees succesverhaal

Ontdek onze Sanimood products

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!