Ga voor verduurzaming van je toiletruimte met Sanimood

Verduurzaming van toiletruimtes

Bij Sanimood hebben we al diverse bedrijven geholpen bij het verduurzamen van hun toiletruimtes. We gebruiken duurzame en recyclebare materialen die tegen een stootje kunnen, zeer gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden en die tientallen jaren mee gaan. We maken gebruik van LED verlichting, zuinige toiletten en we bouwen PVC-vrij. De investering in de verbouwing en verbetering van je toiletten betaalt zich dubbel en dwars terug.

Neem contact op

Bekijk onze successen

Hufterproof toiletten

Het toilet wordt regelmatig gebruikt als onderwerp van vandalisme. Zo vinden sommige mensen het nodig om met stift of graffiti hun eigen draai te geven aan een muur of deur op het toilet.

Onze toiletten worden gemaakt vaan hoogwaardige materialen die krasbestendig zijn een over een speciale coating beschikken waardoor graffiti en stiften eenvoudig weggepoetst kunnen worden. Zo ben je altijd verzekerd van een strak en verzorgd sanitair.

Duurzame toiletten op Eindhoven Airport?

Mensen die aankomen op Eindhoven Airport bezoeken vaak als eerst het toilet. Daarom kregen we de vraag om te zorgen voor een leuke, duurzame beleving op het vliegveld in Eindhoven.

We hebben in 2015 de sanitaire voorzieningen op Eindhoven Airport aangepakt en sindsdien hebben er ruim 1,5 miljoen personen gebruik gemaakt van het toilet. Al deze vakantiegangers en koffers hebben de toiletten niet weten te beschadigen. Ze zien er allemaal nog als nieuw uit!

Lees succesverhaal

Ontdek onze Sanimood products

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!