Eindhoven Airport

Een vliegende start voor de sanitaire ruimtes van Eindhoven Airport

Wanneer reizigers bij Eindhoven Airport uit het vliegtuig stappen, hebben ze vaak hun eerstvolgende bestemming met elkaar gemeen: het toilet. Dé luchthaven van Brabant heeft als doel om onze regio nóg beter te maken, en hierbij hoort natuurlijk ook de beleving die hun bezoekers hebben als ze naar de wc gaan. Daarom heeft Sanimood de toiletruimtes van Eindhoven Airport een vliegende start gegeven.

Binnen het thema ‘Aviation’ hebben onze designers een concept bedacht en uitgewerkt dat de uitstraling van de ruimtes een extra boost geeft. Hierbij is er gekeken naar een kenmerkend aspect dat elke vlucht heeft: de prachtige kleuren van de lucht. Van zonsopkomst tot zonsondergang, deze verschillende fases van de dag hebben allemaal een plekje gekregen in de toilethokjes van Eindhoven Airport. En mocht je nou die typische vliegtuigervaring willen versterken, dan kan je altijd de wc bezoeken met de uitstraling van het metalen vliegtuigtoilet. Ben jij het design al tegengekomen?

Klanten reviews stijgen de lucht in!

Sinds de renovatie in 2015 hebben er ruim 1,5 miljoen bezoekers gebruikgemaakt van het toilet, maar daar is weinig van te merken. De sanitaire ruimtes zien er nog precies hetzelfde uit door de beschermende coating en het goede onderhoud. Zelfs grote, zware koffers hebben vrijwel geen krassen of deuken kunnen veroorzaken. Mocht iemand het toch voor elkaar gekregen hebben, dan kunnen wij de schade makkelijk herstellen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de reviews van Eindhoven Airport van een 5,8 naar een 7,3 zijn gegaan!

Een stabiele koers zonder turbulentie

Om er zeker van te zijn dat de toiletruimtes hun mooie uitstraling behouden, hebben we met Eindhoven Airport een onderhoudscontract afgesloten. Wanneer een zware koffer of iets dergelijks toch schade heeft weten te veroorzaken, herstellen we heel makkelijk de wandbekleding zodat het net lijkt alsof er nooit iets mee gebeurt is. Zo kunnen bezoekers blijven genieten van een prettig rustmoment voor of na hun vlucht.

Benieuwd wat Sanimood voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en ga voor de ultieme sanitaire beleving.

Neem contact op

Bekijk onze successen

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!