Sanimood & Burgers’ Zoo

Waanzinnige wildernis

Bij de koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem kan je in alle vrijheid de wildernis ontdekken. Er zijn verschillende soorten ecodisplays in het park waar dieren vrij rond kunnen lopen, zwemmen en vliegen. Sanimood heeft voor het restaurant in ‘de Bush’ de sanitaire ruimtes getransformeerd zodat het helemaal in de tropische sfeer past van dit gebied. Ons ontwerp voor de wandbekleding viel zo goed in de smaak dat het ook doorgevoerd werd op de wanden van het gehele restaurant.

Oog voor detail

Het tropische regenwoud van de Bush biedt vele planten en dieren onderdak. Denk bijvoorbeeld aan weelderige palmbladen, maar ook aan de capybara en de leguaan. Deze bewoners van de Bush zijn met veel aandacht vormgegeven zodat de wandbekleding zo goed mogelijk de biodiversiteit van dit gebied reflecteert. Kan jij alle dieren in deze ruimte bij hun namen noemen?

Duurzame samenwerking

Naast sfeer heeft Sanimood nog een gelijkenis met de Bush, namelijk duurzaamheid. Waar de grote waterval in de Bush voor de klimaatbeheersing zorgt, dragen onze sanitaire ruimtes op hun eigen manier mee aan de duurzaamheid van de omgeving. Sanimood maakt namelijk gebruik van waterbesparende kranen en reservoirs, waardoor het water optimaal gebruikt wordt. Daarnaast maken we ook gebruik van LED verlichting en gaan onze wandpanelen tientallen jaren mee.

Onze werkwijze

Zoals bij al onze projecten, zijn we bij de sanitaire ruimtes van de Bush ook van ontwerp tot realisatie betrokken geweest. Onze panelen zijn duurzaam en 100% op maat gemaakt. Omdat deze panelen antibacterieel zijn, kunnen bacteriën zich niet nestelen. De afwezigheid van voegen zorgt ervoor dat het nu veel makkelijker is om deze sanitaire ruimtes sneller schoon te maken. Als kers op de taart heeft Sanimood gouden accenten van de deurklinken en kranen toegevoegd om een koninklijke uitstraling te creëren.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf aan de ultieme beleving kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op en ga voor een unieke toiletbeleving die helemaal bij jou past.

Neem contact op

Bekijk onze successen

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!