Bespaar op tijd en kosten met Sanimood

Efficiënt in renovatie en onderhoud

Een goed begin is het halve werk. Wanneer Sanimood de sanitaire ruimtes van je organisatie renoveert, verloopt dat zo efficiënt mogelijk. Onze gladde wandbekleding plaatsen we namelijk over bestaande tegels heen. Hierdoor is slopen niet nodig en heb je vrijwel geen overlast van de verbouwing, wat zorgt voor een snelle renovatie. Zo kunnen je klanten binnen no time genieten van je nieuwe sanitaire beleving.

Wanneer de renovatie klaar is, blijft efficiëntie een grote rol spelen in onze sanitaire ruimtes. Omdat wij voegloos werken, verloopt het onderhoud extra gemakkelijk. De strakke wanden en vloeren in onze sanitaire ruimtes zorgen er namelijk voor dat alles goed schoon te maken en schoon te houden is. Je bespaart maar liefst 30% op de schoonmaakkosten.

Neem contact op

Ontdek onze Sanimood products

Efficiënt in creatie

Om er zeker van te zijn dat de sanitaire ruimte naadloos aansluit bij jouw organisatie, werken we onze concepten ook in 3D uit. Zo krijg je meteen een goed beeld van het eindresultaat. Wanneer we met elkaar om de tafel zitten, kunnen we na eventuele feedback in de ontwerpfase al meteen de aanpassingen doorvoeren. Dus ook hier besparen we tijd!

Benieuwd hoe we jouw sanitaire ruimtes efficiënter kunnen maken? Neem vooral contact met ons op.

Neem contact op

Bekijk onze successen

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!