Facilicom

Een frisse start

Aandacht voor details. Dat is een kernwaarde die Sanimood deelt met Facilicom. Als een van de grootste dienstverlenende organisaties in Nederland, streeft Facilicom ernaar om leefomgevingen te verbeteren. Dit doen ze onder andere door gebouwen tot in de puntjes schoon te maken. Om dit proces ook intern te optimaliseren, heeft Sanimood de sanitaire ruimtes op het hoofdkantoor gerenoveerd. Hierdoor wordt er minstens 30% op de schoonmaakkosten bespaard, wat de efficiëntie en duurzaamheid met grote maten verbetert.

Transformatie van top tot teen

Het hoofdkantoor in Schiedam is maar liefst dertien verdiepingen hoog. Deze imposante verschijning verdiende een net zo mooie uitstraling aan de binnenkant. Daarom heeft Sanimood per etage een uniek thema in de sanitaire ruimtes toegepast; van de dichte jungle tot de oneindige woestijn, en van de diepe zee tot uitgestrekte weilanden. Deze wandbekleding zorgt niet alleen voor een prettige sfeer, maar ook voor herkenning van de desbetreffende etage. Bezoekers en medewerkers vinden hierdoor beter hun weg en kunnen zichzelf identificeren met de strakke designs.

Met oog op duurzaamheid

Zoals bij al onze projecten, hebben we de sanitaire ruimtes van Facilicom vormgegeven én gerealiseerd. De antibacteriële coating van onze panelen zorgt ervoor dat de wandbekleding lang mooi blijft en tegen een stootje kan. Hierdoor zijn facilitaire medewerkers ook veel sneller klaar met hun werk en kunnen de schoonmaakkosten effectiever ingezet worden.

Benieuwd wat Sanimood voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en ga voor de ultieme sanitaire beleving.

Neem contact op

Bekijk onze successen

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!