Koninklijke Bibliotheek

Een nieuw hoofdstuk

De Koninklijke Bibliotheek in Den Haag is dé plek waar al onze verhalen samenkomen. Verhalen over het verleden, onze dromen en onze visies. In de bieb kan je veel bijzondere collecties en naslagwerken vinden die vol met geschiedenis en beleving zitten. Waar je pagina’s vol kon schrijven over de authentieke sfeer van deze plek, belandde je al snel op een lege bladzijde wanneer je de sanitaire ruimtes binnenstapte. Aan ons de taak om deze pagina te vullen met een onderdompelende beleving die ook nog 30% bespaart op schoonmaakkosten.

De renovatie spreekt boekdelen

Bij Sanimood draait alles om beleving. De sanitaire ruimtes die wij bedenken en realiseren, zijn altijd een uitbreiding op de merkervaring van een organisatie. Zo ook bij de Koninklijke Bibliotheek. Wanneer bezoekers na een goed boek even naar het toilet gaan, worden ze aangenaam verrast door de mooie wandvisuals van stapels boeken die hier te vinden zijn. Daarnaast zijn de deuren afgewerkt met privacy folies die tegelijkertijd laten zien in welke toiletruimte de mensen zich bevinden. Dit totaalplaatje zorgt ervoor dat de klantreis positief verloopt, waardoor klanten een goede indruk krijgen van de bibliotheek en hier eerder terugkomen.

Een open boek

Net zoals de boeken in de bieb, houden we onze sanitaire ruimtes graag zo netjes mogelijk. Om dit te verwezenlijken, is de wandbekleding duurzaam, krasvast én makkelijk schoon te maken door de afwezigheid van voegen. Ze kunnen tegen een stootje en bevatten een krasvaste toplaag zodat ze hygiënisch zijn en extra lang meegaan. Hierdoor kan de huishoudelijke dienst efficiënt te werk gaan en wordt er maar liefst 30% op schoonmaakkosten bespaard.

Benieuwd wat Sanimood voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en ga voor de ultieme sanitaire beleving.

Neem contact op

Bekijk onze successen

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!