Sanimood & Leaseplan

Innovatieve en duurzame sanitaire oplossing

De missie van LeasePlan is het aanbieden van innovatieve, duurzame oplossingen voor autoleasing. Dit past perfect bij de high end sanitaire toepassingen van Sanimood.

Door de sanitaire ruimte in het hoofdkantoor van Leaseplan op de Zuidas in Amsterdam te voorzien van een totaalbeleving stijgt de medewerkerstevredenheid. Tevens gaat het merk Leaseplan nog meer leven bij bezoekers van de toiletruimte. Binnen het creatieve concept werden de grafische huisstijlelementen en fotografie doorgevoerd op het dames- en herentoilet. Zodat de uitstraling van Leaseplan zelfs op het toilet beleefd wordt.

Naast de visuele beleving is er ook nagedacht over de praktische beleving. De gladde wand- en vloertoepassing, zonder voegen, zorgen ervoor dat er eenvoudiger schoongemaakt kan worden. Daarnaast kunnen de toegepaste materialen tegen een stootje en zal de sanitaire ruimte een bijzonder lange levensduur hebben. Innovatief en duurzaam!

Gebruikte producten

Bekijk onze successen

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!