Leaseplan Sanimood toilet renovatie sanitaire beleving Zuidas Amsterdam

Sanimood & Leaseplan

Duurzame identiteit nu ook in sanitaire ruimte

Waar Sanimood streeft om sanitaire ruimtes te innoveren en verduurzamen, streeft LeasePlan ernaar om met dezelfde visie autoleasing te optimaliseren. Om deze visie duidelijk over te brengen binnen het bedrijf, heeft Sanimood de sanitaire ruimtes in het hoofdkantoor op de Zuidas in Amsterdam een nieuw jasje gegeven. Door elementen van de huisstijl te gebruiken en passende beelden te verwerken in de wandbekleding, werd er een strakke sfeer gecreëerd die helemaal past bij het bedrijf.

Een positieve indruk

Door in de toilethokjes mooie landschappen met autowegen als thema te gebruiken, kunnen medewerkers helemaal tot rust komen wanneer ze een pauze inlassen. Een fijne sanitaire beleving draagt bij aan een hogere werknemerstevredenheid, wat een positieve invloed heeft op de productiviteit en gemoedstoestand. Een ander voordeel van de nieuwe sanitaire ruimte is dat bezoekers meteen een goede indruk krijgen van het bedrijf. Zo blijft het merk top of mind en zijn klanten eerder geneigd om terug te komen.

Design ontmoet duurzaamheid

Sanimood heeft niet alleen nagedacht over de visuele identiteit van de sanitaire ruimtes, maar ook over de duurzaamheid en effectiviteit. De strakke sfeer van LeasePlan wordt namelijk ook versterkt door de gladde wanden die geen voegen bevatten. Door de antibacteriële coating hoeft er 30% minder schoonmaakmiddel gebruikt te worden. Hierdoor zijn de toiletruimtes snel en gemakkelijk schoon te maken, wat ervoor zorgt dat het er altijd netjes uit ziet.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf een mooie en effectieve beleving kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op en ga voor een unieke toiletbeleving die helemaal bij jou past.

Neem contact op

Bekijk onze successen

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!