Literatuurmuseum & Sanimood

Beleef de verhalen

Het Literatuurmuseum/Kinderboekenmuseum in Den Haag is niet alleen de bewaarplaats van de Nederlandse literatuur, vol manuscripten, foto’s, voorwerpen en kinderboekentekeningen. Het is ook een familiemuseum waar je verhaalfiguren ontmoet, literaire games speelt en waar je uitgedaagd wordt je fantasie te gebruiken. Beleving staat centraal in het museum, maar wanneer je even naar het toilet ging, hield deze op. Daarom hebben Sanimood en het museum de handen ineengeslagen om ook het wc-bezoek tot een belevenis te maken.

Wonderlijke wanden

Door samen te werken met het museum hebben we enkele originele illustraties uit de museumcollectie mogen gebruiken voor de wandbekleding. Van de vrolijke illustratie van Max Velthuijs uit Kikker is bang tot de knusse illustratie die Annet Schaap maakte voor Lekker zelf lezen met Jacques Vriens. En bij elke illustratie kozen we een passend citaat. In totaal hebben we met deze mooie illustraties maar liefst achttien verschillende toiletruimtes omgetoverd tot een totaalbeleving met elk een uniek verhaal. Zit jouw favoriete kinderboek erbij?

Speelse spiegels

Om een extra dimensie en vrolijkheid toe te voegen aan de sanitaire ruimtes, zijn de citaten uit de boeken zo geplaatst dat je ze alleen goed kan lezen wanneer je via de spiegel ernaar kijkt. Of als je van een extra uitdaging houdt, kan je natuurlijk ook proberen de tekst achterstevoren te lezen!

Onze werkwijze

Wij zijn bij al onze projecten betrokken van ontwerp tot realisatie. Zo ook bij dit project voor het Literatuurmuseum/Kinderboekenmuseum. We kijken goed naar de duurzaamheid van onze toiletruimtes en zorgen ervoor dat alles 100% op maat gemaakt is. Door onze antibacteriële wandpanelen en gladde vloeren kunnen de ruimtes ook veel makkelijker en sneller schoongemaakt worden, mocht er wat op gekliederd zijn. Ook de afwezigheid van voegen maakt dit makkelijker, en het zorgt voor een strakke look in deze achttien toiletruimtes waardoor de illustraties nog beter naar voren komen.

Benieuwd wat voor beleving er bij jouw bedrijf past? Neem vrijblijvend contact op en ga voor een unieke sanitaire ruimte.

Neem contact op

Bekijk onze successen

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!