Sanimood &
Mediapark Hilversum

Ready, Set, Action!

Bij Mediapark Hilversum draait alles om beleving. In dit grootste media-cluster van Europa werken verschillende bedrijven zoals NEP, BNN en NOS om haar publiek via verschillende media te informeren, vermaken en inspireren. Aan ons de taak om deze inspiratie ook over te brengen in de sanitaire ruimtes van NEP en BNN, en zelfs de kleedkamer van Arjen Lubach.

NEP

Sanimood heeft bij de eerste fase van deze sanitaire renovatie samengewerkt met de interieur architect van NEP. Hierdoor werd het mogelijk om de corporate identity en groene stijl van de foyer en de bar door te trekken naar de toiletruimte. Hierdoor blijft de beleving die bezoekers hebben een mooi geheel en hebben ze een positievere ervaring met het bedrijf. Om deze sanitaire ruimte nog groener te maken, gebruiken we waterbesparende reservoirs en sensorkranen om watergebruik te optimaliseren.

In de tweede fase heeft Sanimood een concept bedacht dat goed overeenkomt met de tv-wereld; Glitter and Glamour. De gouden randjes en sprankelende wandbekleding zorgen hier voor een extra wow-effect wanneer je de ruimte binnenloopt. We hebben er met onze partner CWS voor gezorgd dat zelfs de handdoekautomaten, prullenbakken en zeepdispensers in dezelfde gouden stijl passen. Om deze beleving verder te versterken, hebben we SaniMoments geïnstalleerd in de overige toiletruimtes van het Mediapark. Zo kan je nog beter van je rustmoment genieten!

BNNVARA

Om een geweldige beleving te creëeren voor iedereen, heeft Sanimood de voormalige herentoilet bij BNNVARA omgebouwd naar een genderneutrale toilet. Het urinoir heeft plaatsgemaakt voor een wandbekleding met verschillende iconische vormen. In de andere toiletruimte hebben we de beleving van achter de schermen bij BNNVARA nagebootst door verschillende schermen met media in de wandbekleding te verwerken. Ook hier hebben we onder andere zeepdispensers en prullenbakken gespoten zodat ze in de sfeer van de sanitaire ruimte passen. Eén ding is zeker; je kijkt je ogen hier uit!

Kleedkamer van Arjen Lubach

Om hier een strakke uitstraling te creëren, hebben we duurzame LED lampen en SaniPanels gebruikt. Deze panelen bevatten een antibacteriële coating waardoor bacteriën er niet in kunnen nestelen. En mocht er toch iets van vuil op zitten, dan is dat binnen een handomdraai schoon te maken. Door de speciale coating hoeft er namelijk gemiddeld 30% minder schoonmaakmiddel gebruikt te worden. Dat scheelt weer tijd die je nodig hebt op de set!

Neem contact op

Bekijk onze successen

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!