Sanimood & ARTIS

Een stijlvolle beleving

In hartje Amsterdam tijdens de lunch giraffen spotten? Bij ARTIS kan het. De oudste dierentuin van Nederland staat bekend om zijn prachtige omgeving en rijke geschiedenis. Er zijn vele restaurants van waaruit je kan genieten van de verschillende dieren die in ARTIS-Park te vinden zijn. Een van deze restaurants is De Waterkant van ARTIS. Om de beleving van dit restaurant te versterken, heeft Sanimood de toiletgroep gerenoveerd. Door het gebruik van rustige kleuren en duurzame materialen hebben we een stijlvolle beleving gecreëerd. Omdat Sanimood ook bij dit project met gladde wanden en vloeren werkt, bespaart ARTIS nu maar liefst 30% op de schoonmaakkosten.

Oog voor detail

Onze ruimtelijke vormgevers hebben goed nagedacht hoe ze de sfeer van het restaurant konden doorvertalen naar de toiletgroep. De groene wanden in de toiletten komen overeen met de groene moswand in het restaurant en de tinten die terug te vinden zijn in de balie. Hier staat ook een betonnen zuil die dezelfde afwerking heeft als de robuuste muur van de sanitaire ruimtes. Ook bij ARTIS zijn duurzaamheid en efficiënt watergebruik ontzettend belangrijke aspecten. Daarom zijn er folies met interessante feiten boven de wasbakken bevestigd om waterbesparing te stimuleren. Zo gaan we niet alleen zuinig om met schoonmaakmiddelen, maar ook met drinkwater! 

Duurzame samenwerking

De samenwerking tussen Sanimood en ARTIS gaat verder dan alleen de renovatie van de sanitaire ruimtes. Om ons partnerschap te versterken, heeft Sanimood de dwergmangoest geadopteerd. Hiermee steunen we ARTIS om de beleving van het park naar nieuwe hoogtes te tillen. Dankzij deze gezamenlijke inspanning kunnen bezoekers van de dierentuin genieten van een mooie en prettige sanitaire beleving, die perfect aansluit bij de groene, robuuste leefomgeving van deze dieren.

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen met een mooie beleving? Neem vrijblijvend contact op en ga voor een unieke uitstraling in jouw sanitaire ruimtes.

Neem contact op

Bekijk onze successen

Laat je overtuigen door onze expert

Wil je weten wat de kracht van Sanimood is en wat we voor jouw sanitaire voorzieningen in petto hebben? Er is niemand die je dat zo goed kan vertellen als een van onze experts!