Tips voor de ultieme sanitair beleving

Maak indruk met de ultieme sanitair beleving

Maya Angelou zei ooit: “People don’t always remember what you say or even what you do, but they always remember how you make them feel”. Wil je indruk maken op klanten of gasten of je medewerkers een goed gevoel geven, denk dan eens na over de beleving die zij krijgen wanneer ze bij je over de vloer komen. Of bel ons: wij hebben hier namelijk al heel vaak en goed over nagedacht!

De ultieme sanitair beleving

De beleving op het toilet kan iemands bezoek maken of breken. Je wil mensen een goed gevoel geven, dus is het belangrijk om aandacht te besteden aan een fijne sanitair beleving. Sanimood bouwt hygienische, hufterproof toiletten en heeft daarbij een goede beleving als belangrijkste uitgangspunt. Een paar tips:

1: Nette wanden

Strakke wanden ogen heel netjes en een net toilet geeft een prettig gevoel. Ook al gaan je wanden geen show stelen en zal er niemand bewust gaan kijken naar een wand op het toilet, het is wel goed om hier over na te denken. Vaak adviseren we om een redelijk neutrale en strakke wand te kiezen. Met Sanipanels kun je heel eenvoudig je wanden een nieuwe look geven, zonder te hoeven slopen. We brengen de panelen aan over je bestaande (tegel)wand en werken zonder voegen, waardoor je een heel eenvoudig oppervlak hebt om schoon te houden.

2: Frisse geur

De ultieme beleving op het toilet begint misschien wel met de geur. Of eigenlijk begint een onaangename beleving vaak met een vieze geur. Goed dus om ervoor te zorgen dat er altijd een aangename geur heerst op het toilet. 

Sanimood heeft hiervoor iets handigs ontwikkeld: SaniMoments. Dit is een dispenser die automatisch een geur verspreid. Geen overheersende goedkope wc-spray, maar een subtiele, frisse geur die nare geurtjes maskeert. Een absolute must voor de ultieme sanitairbeleving!

3: Fijne muziek

Als laatste tip voor een fijne toiletbeleving richten we ons op je gehoor: een aangenaam geluid op het toilet kan ook zorgen voor een fijne sanitairbeleving. Net als met de geur bedoelen we dan geen overheersende herrie, maar gewoon een subtiel, rustgevend muziekje. Met SaniSounds in je sanitair kun je kiezen uit verschillende pakketten met exclusieve content om de beleving in jouw sanitaire ruimtes compleet te maken!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op om te achterhalen hoe we de beleving in jouw sanitaire ruimtes naar een hoger niveau weten te tillen!