Een nieuw toilet?

Dit is waar je op let bij een nieuw toilet

Is het toilet in je pand aan vervanging toe of ga je net een nieuw pand betrekken en ben je je aan het oriënteren op een nieuw toilet? Sanimood bouwt duurzame toiletten die op en top hygiënisch zijn. We kunnen je dus helpen aan een sanitaire ruimte die wordt ingericht met duurzame materialen en waar bacteriën en vieze luchtjes kansloos zijn.

Hygiëne 

Bij een eerste indruk op een toilet is hygiëne toch wel één van de belangrijkste pijlers. Met name een toilet dat niet hygiënisch is laat een blijvende indruk achter. En dat is nooit een goede indruk. Daarom hebben we bij Sanimood met elkaar rond de tafel gezeten hoe we ervoor kunnen zorgen dat de toiletten van onze hand altijd op een hygiënisch wijze gebouwd worden. 

We bouwen bij Sanimood zonder tegels, wat als groot voordeel heeft dat we niet met voegen hoeven te werken. In voegen hopen bacteriën zich vaak op en dit gaat op den duur ook verkleuringen geven. Daarom hebben we ervoor gekozen om te werken met gladde vloeren en wanden. Door hier nog een antibacteriële coating aan toe te voegen ben je ervan verzekerd dat je de strijd met bacteriën wint. Een ander voordeel van deze gladde wanden en vloeren is dat je deze zeer eenvoudig kunt schoonmaken. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Voor jou, voor ons en voor de toekomst. Daarom kiezen we er bij Sanimood voor om te werken met materialen die recyclebaar zijn en die tegen een stootje kunnen. In het kader van duurzaamheid werken we tevens met waterbesparende toiletten en LED verlichting: goed voor het milieu, én de portemonnee!

Benieuwd wat Sanimood met jouw nieuwe toilet kan doen? Neem vrijblijvend contact op om hier achter te komen!