Top 3 ergernissen op het toilet

Leaseplan Sanimood toilet renovatie sanitaire beleving Zuidas Amsterdam

Voorkom ergernissen in je sanitaire ruimte

Afhankelijk van je koffie-inname gedurende de dag breng je dagelijks zo’n 7 bezoekjes aan het toilet. Belangrijk dus om ervoor te zorgen dat de toiletruimte in je pand geen plek is waar ergernissen op de loer liggen. Bij Sanimood helpen we je met de juiste inrichting van je sanitaire ruimtes om deze ergernissen te voorkomen.

1: Nare geurtjes op het toilet

Wanneer je een toilet binnenloopt en je ruikt de grote boodschap van je voorganger, zou je het liefste meteen weer omdraaien. Vieze geurtjes zijn de absolute nummer 1 in de lijst van ergernissen op het toilet. 

Daarom hebben we automatische luchtverfrissers waarmee we ervoor zorgen dat de geur op het toilet aangenaam is en de bezoekers ervan met een prettig gevoel de ruimte binnen komen.

2: Geen toiletpapier

Gebruik maken van het toilet en er vervolgens achter komen dat er geen toiletpapier meer is, is tevens een grote ergernis tijdens een toiletbezoek. We geloven niet dat hier een verdere uitleg nodig is…

Sanimood werkt met ruime wc-rol dispensers waardoor de kans aanzienlijk klein is dat iemand nog misgrijpt op een wc-papiertje. Tenminste, als je mensen hebt die deze dispensers tijdig bijvullen dan. Bij een gemiddeld toilet is bijvullen eens per 2 dagen voldoende. En laten we eerlijk zijn: als er zo veel toiletbezoeken zijn geweest dat er 2 rollen wc-papier doorheen zijn gegaan, is het sowieso wel prettig als iemand een doekje over de bril haalt. Kleine moeite om dan ook even het toiletpapier aan te vullen.

3: Handen drogen na het wassen

Ben je dan eenmaal naar een fris ruikend toilet geweest en heb je netjes gebruik kunnen maken van toiletpapier, dan rest je nog maar één taak op het toilet: handen wassen. Het ontbreken van zeep is jammer, maar voor de meeste mensen geen echte ergernis. Een fatsoenlijke manier om je handen te drogen echter wél. Daarom is het van belang om ook hier goed over na te denken: maak je gebruik van een handdoekje, hang je een handdoekdispenser op of werk je met papieren handdoekjes voor eenmalig gebruik?

Bij Sanimood denken we mee in oplossingen en sparren we dan ook graag met jou over de mogelijkheden voor jouw toilet. We laten je graag de verschillende mogelijkheden zien tijdens een adviesgesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op om de grootste ergernissen op het toilet tegen te gaan in jouw pand.