Een luxe toiletbezoek

In een drukke omgeving of tijdens een overvolle dag, kan een bezoek aan het toilet eindelijk even een momentje voor jezelf zijn. Even terugschakelen, een minuutje van rust en opladen voordat je het toilet weer verlaat en de deur naar de hectiek zich weer opent. Om van dit moment te kunnen genieten, is de uitstraling op het toilet van wezenlijk belang. Er moet een bepaalde beleving worden gecreëerd, en laten we daar bij Sanimood nou veel ervaring mee hebben…  

Positieve beleving op het toilet

Tot rust komen op een vies toilet is nog nooit iemand gelukt. Hygiëne op het toilet speelt uiteraard een belangrijke rol. Maar er zijn nog veel meer factoren die de beleving op het toilet bepalen en ervoor zorgen of iemand van een toiletbezoek kan genieten of niet. Zo speelt geur (onbewust) een belangrijke rol wanneer je ergens een ruimte binnen komt. Het is niet voor niets dat een makelaar een appeltaart uit de oven trekt nét voor een bezichtiging: geur doet onbewust iets met mensen. Daarnaast speelt de uitstraling van het toilet ook een belangrijke rol. Zo zorgt een witte tegelwand vaak voor een steriele associatie en geeft een gekleurde muur vaak een warmer, huiselijk gevoel. Hoe je toilet er uitziet en wat mensen ruiken als ze op het toilet komen, maakt de beleving op het toilet. En bij een positieve beleving geniet je van een luxe rustmoment bij elk toiletbezoek.

Welke beleving past bij mijn bedrijf?

Om ervoor te zorgen dat de beleving op het toilet aansluit bij je merk en je dienstverlening en tevens zorgt voor een positieve ervaring, denken we bij Sanimood graag met je mee. We hebben al voor veel organisaties de meest uiteenlopende belevingen weten neer te zetten met een zeer positief resultaat! Bijvoorbeeld bij Ziggo Dome, waar we ervoor hebben gezorgd dat het gevoel vanuit de zaal vastgehouden werd tijdens een toiletbezoek: met gedimd licht, afbeeldingen van muzikanten op de wand en bijpassende muziek door de speakers gaat de beleving tijdens een toiletbezoek gewoon door.

Bespreek de mogelijkheden met onze expert 

Benieuwd wat voor toiletbeleving we voor jouw bedrijf zien? We vertellen je graag meer hierover en leggen je uit hoe we op een zeer hygiënische manier zorgen voor een prettige toiletbeleving voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers.

Geef een reactie