Hoe toiletbeleving bijdraagt aan je merk

Creëer een sfeervolle toiletbeleving voor de bezoekers

Niet iedereen is zich bewust van het feit dat de beleving op het toilet ook in je zakelijke pand van invloed is op hoe iemand over je merk denkt. Laten we het eens vanuit een andere kant bekijken. Ben je wel eens bij iemand thuis op het toilet geweest waar totaal geen sfeer op het toilet was gemaakt? Geen foto’s, geen persoonlijke noot en geen accessoires om de ruimte een beetje op te fleuren of lekker te laten ruiken? 

Precies! Zelfs op het toilet probeert iedereen er altijd nog iets gezelligs van te maken. Daarom is het slim om dit ook te doen als versterking van jouw merk.

Verleng de beleving van je merk tot op de wc

Of er nu enkel medewerkers in je pand naar het toilet gaan, of dat het voornamelijk klanten of bezoekers zijn: niemand gaat graag met de billen bloot in een saaie, sfeerloze en onhygiënisch ogende sanitaire ruimte. Door de beleving van de rest van je pand door te trekken in het toilet, houd je de gewenste sfeer vast en kun je tevens laten zien waar jouw merk voor staat. 

Bij Sanimood hebben we al voor diverse merken een unieke beleving mogen creëren in de sanitaire ruimtes. We denken graag met klanten mee hoe we het gevoel van een merk kunnen doortrekken tot in de kleinste ruimtes. Zo hebben we bij Ikea sanitaire ruimtes opgezet die een echte Ikea ‘look and feel’ hebben waardoor je bijna het gevoel hebt dat je in de showroom van het toilet gebruik maakt. En ook op Eindhoven Airport hebben we een leuke klus mogen klaren. Mensen die uit een vliegtuig stappen, gaan vaak direct naar het toilet. We hebben daarom de toiletten in de aankomsthal voorzien van prachtige foto’s die het vakantiegevoel van de bezoekers nog iets langer moeten vasthouden. 

Benieuwd wat we voor jouw merk zouden bedenken? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Hygiëne en beleving

Bij Sanimood vinden we beleving het belangrijkste uitgangspunt. Hygiëne heeft echter ook een grote invloed op de beleving, dus dit nemen we automatisch mee wanneer we je toiletruimtes onder handen nemen. Zo maken we gebruik van duurzame materialen die zijn voorzien van een antibacteriële coating, zodat bacteriën zich niet kunnen hechten op de wand. We bouwen zonder voegen, waardoor onze wanden ook eenvoudig schoon te maken zijn. En ook niet verkeerd voor merken die regelmatig eenmalige gasten ontvangen: onze wanden zijn hufterproof. Graffiti en watervaste stift maken geen schijn van kans. De beleving die we samen hebben bepaald en gerealiseerd, blijft dus ongeschonden.

Meer weten? Onze experts vertellen je graag alles over een unieke toiletbeleving. Neem vrijblijvend contact op!