Toilet van de toekomst

Bouw mee aan een betere, duurzame wereld

Waar het vroeger niemand iets leek te schelen, zijn we tegenwoordig heel erg bezig met ‘de toekomst’ en het aanpassen van onze levensstijl zodat we iets beter voor onze planeet zorgen. Smeltende ijskappen, een gat in de ozonlaag en de enorme CO2 uitstoot hebben een hoop mensen en bedrijven wakker geschud. Ook bij Sanimood zijn we klaarwakker én klaar voor de toekomst!

Duurzaam toilet

Bij Sanimood werken we met duurzame materialen en materialen die recyclebaar zijn. Zo zorgen we ervoor dat we afval tot een minimum beperken en op die manier al een steentje bijdragen aan een betere wereld. De toiletruimtes van Sanimood zijn daarnaast ook erg duurzaam, doordat ze écht tegen een stootje kunnen en we daardoor zonder enige twijfel kunnen zeggen dat onze toiletruimtes tientallen jaren mee gaan. 

Hoe we dat zo zeker durven te zeggen? We hebben in 2015 de toiletruimtes van Eindhoven Airport onder handen mogen nemen. Deze toiletten zien zo’n 1,5 miljoen bezoekers per jaar en dus ook zo’n 1,5 miljoen weekendtassen, rolkoffers en laptoptassen. Je ziet het al voor je hè? Mensen zijn bepakt en bezakt en willen nog even snel naar het toilet voordat ze het vliegtuig in stappen. Dit gaat letterlijk en figuurlijk vaak niet zonder slag of stoot. Toch zie je hier na al die jaren niets van: de toiletten zien er als nieuw uit! Bij Sanimood bouwen we écht duurzame toiletten.

Geld besparen met een nieuw toilet

Naast het gebruik van duurzame materialen en een hufterproof toilet, zorgen we er bij Sanimood ook voor dat je kosten bespaard op je energie- en waterrekening. Zo werken we met LED verlichting en maken we gebruik van waterbesparende toiletten. Ook op deze manier denken we na over een betere wereld en bouwen we de toilet van de toekomst.