De schoonste toiletruimte van Nederland

Hoe hoog de nood ook is, iedereen die een toilet binnenkomt ziet in één oogopslag of het toilet hygiënisch en schoon is en of je hier graag je behoefte doet. Soms is er geen andere keus en moet je wel, maar de hygiëne op een toilet is wél iets dat je na een toiletbezoek bij blijft. Daarom zijn we er bij Sanimood ook trots op dat wij de makers zijn geweest van het de schoonste toiletruimte van Nederland.

Hygiënisch toilet zorgt voor zichzelf
Een hygiënisch toilet zorgt voor zichzelf? Juist ja. Mensen zijn op een toilet dat schoon en hygiënisch oogt minder snel geneigd om daar een bende achter te laten. Kom je op een toilet waar de gebruikerssporen van je voorganger nog zichtbaar zijn, dan voel je je waarschijnlijk ook niet geroepen om na je bezoek alles heel netjes achter te laten. 

Daarom is hygiëne de belangrijkste pijler binnen ons aanbod. De sanitaire ruimtes die we produceren bij Sanimood worden gemaakt van speciale materialen die super eenvoudig schoon te maken zijn. De wanden bevatten een speciale anti-bacteriële coating die ervoor zorgt dat bacteriën zich niet kunnen nestelen. Het is tevens niet mogelijk om hier met watervaste stift een romantische liefdesboodschap op te kalken, waardoor de wanden ook altijd netjes en schoon blijven. Natuurlijk vinden we het gaaf om een prachtig toilet in elkaar te knutselen, maar nog belangrijker vinden we de hygiëne op jouw toilet, zodat je er weinig onderhoud aan hebt.

Hoe hebben we het schoonste toilet van Nederland gebouwd?
Het schoonste toilet van Nederland bouwen is eigenlijk heel eenvoudig. Bij Sanimood werken we op zo’n manier, dat we geen gebruik maken van tegels maar gladde wanden en vloeren. Hierdoor zit je niet met vieze cementrandjes te stoeien en kun je alle oppervlakken eenvoudig schoonmaken. Door de speciale coating op de wanden is het zoals gezegd voor bacteriën niet mogelijk zich te nestelen. Voor het schoonmaakteam is het dus peanuts om de sanitaire ruimte te reinigen. 

Je eigen hygiënische toiletruimte?
Benieuwd hoe we jouw sanitaire ruimte hygiënisch kunnen bouwen? We vertellen je graag meer hierover en leggen je uit hoe we zorgen voor een prettige toiletbeleving voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers waarbij hygiëne ons belangrijkste uitgangspunt is.