Tegeltjes in de sanitaire ruimte kan echt niet meer

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe sanitaire ruimte? Dan kunnen we je een klein beetje op weg helpen. Tegeltjes? Vergeet het. Dat kan écht niet meer. Naast een saaie en ongezellige uitstraling, zorgt het ook voor slechte hygiëne. Een kleurrijke print op de muur zorgt voor een fijnere beleving en gaat tevens vandalisme tegen. Interessant toch?

Zorg voor een prettige beleving
Met behulp van een tegeltje op de muur wordt er geen prettige beleving neergezet op het toilet. Waarom die beleving zo belangrijk is? Op het toilet komen mensen tot rust, hebben ze even een momentje voor zichzelf en zijn ze even weg uit de chaos van alledag. Door te zorgen voor een aangename beleving op het toilet, kunnen je medewerkers of bezoekers ook écht genieten van dit moment. Hoe we zorgen voor de beleving die bij jouw bedrijf past? Heel simpel, we kijken met onze creatieve geesten naar de betekenis van je merk, leven ons in in je medewerkers en bezoekers en komen met inspirerende en motiverende ideeën. 

Sanitaire ruimte van A tot Z
Het team van Sanimood neemt jouw sanitaire ruimte onder handen en verzorgt alles tot in de puntjes. We beginnen met een voorstel en leggen dit aan je voor. Na akkoord gaan onze monteurs aan de slag om jouw sanitaire ruimte om te toveren tot een plek waar je je graag terug wíl trekken. Doordat we niet met tegels werken, neemt het veel minder tijd in beslag en kun je ook sneller van een fris en nieuw toilet genieten. 

Bespreek de mogelijkheden met onze expert 
Benieuwd wat voor toiletbeleving we voor jouw bedrijf zien? We vertellen je graag meer hierover en leggen je uit hoe we op een zeer hygiënische manier zorgen voor een prettige toiletbeleving voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers.