Een schone toiletruimte is niet vanzelfsprekend

Is je toiletruimte aan vervanging toe of betreed je een nieuw pand waarbij je alles from scratch zelf kunt beslissen? Dan kom je er al snel achter dat er ontzettend veel keuzes en mogelijkheden zijn om een toiletruimte hip in te richten en aan te kleden. Was het je ook al opgevallen dat een hoop van deze trendy toiletruimtes helemaal niet hygiënisch zijn? Bij Sanimood weten we alles over een hygiënisch toilet en daarom vertellen we je graag waar je op moet letten.

Waar let je op bij een schone toiletruimte?
Iedereen kent ze wel, de Portugese tegeltjes met verschillende kleuren of patronen die op de vloer of wand prijken en een toiletruimte een hele trendy en mooie uitstraling geven. Je ziet het dan ook steeds vaker terugkomen op Pinterest, woonblogs of wellicht ook in je favoriete restaurant. Echter is deze tegel de meest onhygiënische tegel van alle tegeltjes die er verkrijgbaar zijn. Door de patronen en kleuren is het niet goed te zien of de tegel schoon of vies is. Daarnaast zijn de naden tussen tegeltjes een broednest voor bacteriën, dus zijn tegels sowieso geen goede oplossing.

Wat als we zeggen dat we bij Sanimood exact zo’n sfeer en uitstraling kunnen creëren op het toilet, maar dan wél hygiënisch? 

De schone toiletruimtes van Sanimood
Bij Sanimood kunnen we alles maken wat je wil, maar zorgen we voor dat stukje hygiëne dat je nergens in een winkel kunt kopen. We maken geen gebruik van tegels, maar kiezen voor gladde wanden en vloeren. We kunnen op deze wanden alles drukken wat je wil. Zo krijg je exact de stijl en uitstraling die jij mooi vindt, maar profiteer je van al onze hygiënische voordelen.

Doordat we zonder tegels werken, zit je niet met vieze cementrandjes te kijken en kun je alle oppervlakken eenvoudig schoonmaken. Er zit een speciale coating op de wanden waardoor bacteriën zich niet kunnen nestelen op de oppervlakken. We leveren dus niet alleen een mooie sanitaire ruimte af, maar doen je schoonmaakteam ook een groot plezier.

Je eigen hygiënische toiletruimte?
Benieuwd hoe we jouw sanitaire ruimte hygiënisch kunnen bouwen? We vertellen je graag meer hierover en leggen je uit hoe we zorgen voor een prettige toiletbeleving voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers waarbij hygiëne ons belangrijkste uitgangspunt is.