Sanitairbeleving op maat

Sanitairbeleving op maat

Bij de inrichting of zelfs opbouw van een nieuwe bedrijfsruimte, wordt steeds vaker een architect ingeschakeld. Een architect is dé specialist die nadenkt over bouwconstructies, maar ook over beleving en uitstraling. Dat is dan ook één van de vele redenen dat we bij Sanimood graag samenwerken met je architect om samen tot een gave beleving te komen in jouw sanitaire ruimte(s).

Goede sanitairbeleving neerzetten

Bij Sanimood werken geen architecten. Maar er werken wel een hoop creatieve en doordachte breinen die vergelijkbare competenties hebben als architecten. Daarom vinden architecten het ook altijd prettig om met ons samen te werken.

We letten namelijk vaak op dezelfde dingen: wat is het doel van de organisatie, waar staat een merk voor, wat voor beleving past daarbij en hoe zorgen we ervoor dat het ook toekomstproof is? 

Bij het neerzetten van een goede sanitairbeleving zullen we altijd kijken naar jouw merk en organisatie. Zo hebben we bijvoorbeeld bij de Koninklijke Bibliotheek diverse toiletruimtes ontworpen waar stapels boeken zijn afgebeeld. De beleving zoals in de bibliotheek zelf, wordt doorgetrokken op het toilet.

Daarnaast is toekomstproof een belangrijk aspect bij een sanitairbeleving op maat. We willen alles steeds zelfstandiger en onderhoudsvrijer. Nu is een toiletruimte natuurlijk nooit volledig onderhoudsvrij, maar we hebben er vanuit onze kant ons best om gedaan om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk omkijken naar is en de ruimte op de meest hygiënisch mogelijke en duurzame manier wordt gebouwd. We maken geen gebruik van tegeltjes met smerige cementranden die na verloop van tijd gaan scheuren en waar bacteriën zich nestelen, maar we kiezen voor mooie strakke, gladde wanden in een kleur of met een print geheel naar jouw smaak. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we kunnen het maken. Op die wanden komt een anti-bacteriële coating waar bacteriën zich niet kunnen nestelen, waardoor het ook super eenvoudig schoon te maken is.

Je eigen sanitaire beleving

Ben je benieuwd hoe we de beleving van jouw merk of organisatie zouden doortrekken in de sanitaire ruimtes? We vertellen je graag meer hierover en leggen je uit hoe we zorgen voor de beste beleving voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers waarbij hygiëne en de toekomst onze belangrijkste uitgangspunten zijn.