De sanitairbeleving die bij je corporate identity past

Leef je corporate identity

Ben je wel eens in een pand geweest waar je erg onder de indruk was van de ruimte? Een restaurant in een oude fabriekshal, een donker en mysterieus tintje, buizen over het plafond, een robuust en oud koffiezetapparaat dat ook nu nog de lekkerste koffie zet. Je waant je terug in de tijd, alles is zo goed op elkaar afgestemd. En dan ga je naar het toilet, waar de tl verlichting je toeschreeuwt en de keurige nieuwe, witte tegeltjes je weer even met beide benen op de grond zetten. Hè, wat jammer! En onnodig, want bij Sanimood kunnen we iedereen helpen om de beleving en corporate identity van het bedrijf door te trekken in de sanitaire ruimte. 

Maak de sanitaire ruimte onderdeel van je beleving

Hoewel je het niet altijd door hebt, zorgt eigenlijk iedere ruimte waar je je in begeeft voor een bepaald gevoel, een beleving. Leuk om hiermee te spelen en te kijken hoe je dit kunt beïnvloeden. Het zit ‘m vaak al in de kleinste details: kleuren, verlichting of een bepaalde sfeer met behulp van foto’s of beelden: je kunt er iemand mee grijpen of wakker schudden als het ware.

Bij Sanimood hebben we een neusje voor belevingen en kunnen we ervoor zorgen dat de beleving op jouw sanitaire ruimte goed aansluit op de rest van je ruimtes. We werken regelmatig samen met facilitair managers om mee te denken hoe we de corporate identity tot in de puntjes kunnen meenemen in de sanitairbeleving.

Bespreek de mogelijkheden met onze expert 

Onze expert denkt graag met je mee over de mogelijkheden om jouw corporate identity te vertalen naar een beleving die breed gedragen wordt in je gehele pand. Van concept tot uitvoering, Sanimood is je partner. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.