Van hygiëne naar beleving op het toilet

Bij een (nieuwe) toiletruimte is hygiëne uiteraard ontzettend belangrijk. Schone toiletten, een aangename geur, geen kletsnatte wastafels en handdoeken en al helemáál geen vieze voegen tussen de tegels of schimmel op het plafond. Maar naast hygiëne speelt ook de beleving op het toilet een bijzonder belangrijke rol: als je bezoekers, klanten, partners of medewerkers een sanitaire stop maken, wil je ze geen koude douche bezorgen. Hoe je zorgt voor een aangename en positieve beleving in de sanitaire ruimte? Laat dat maar aan Sanimood over!

Wij zorgen voor een aangenaam toiletbezoek

Bij Sanimood zijn we gespecialiseerd in het bouwen van een ultrahygiënische sanitairruimte, die ook nog eens zorgt voor een unieke en aangename beleving voor de bezoeker van het toilet: of dit nu gaat om een werknemer, klant of bezoeker. We bouwen op een zeer hygiënische manier, maken gebruik van duurzame materialen en denken na over de beleving die bij jouw bedrijf hoort en hoe deze doorvertaald moet worden naar de sanitaire ruimte. Zo hebben we bij Eindhoven Airport sanitaire ruimtes gebouwd waar het vakantiegevoel van mensen wordt verlengd of alvast wordt aangewakkerd en hebben we er bij IKEA voor gezorgd dat hun bezoekers zich nog in de winkel wanen bij een bezoek aan het toilet. Op deze manier worden mensen niet ‘wakker geschud’ door een compleet andere wereld, maar blijven ze in de ‘flow’ waar ze in zaten. 

Voorbeeld van een unieke en spraakmakende toiletbeleving

We hebben al diverse toiletbelevingen mogen creëren voor interessante opdrachtgevers. Zo werden we door Ziggo Dome gevraagd om de toiletgroepen in de Member Area onder handen te nemen. We hebben hier gekozen voor een unieke muzikale beleving op het toilet: DJ’s, zangeressen, gitaren en andere instrumenten prijken op de muur, terwijl het licht gedimt is en er muziek in de ruimte klinkt. Geen koude douche dus, maar een fijne overgang van concert/optreden naar een snelle sanitaire stop.

Ook zo’n fijne sanitaire beleving in jouw pand?

Benieuwd hoe we jouw sanitaire ruimte van een unieke beleving kunnen voorzien? We vertellen je graag meer over onze werkwijze, sparren met jou over interessante ideeën en leggen je uit hoe we bij een prettige toiletbeleving voor jouw medewerkers, klanten en bezoekers meteen zorgen voor een plek waar hygiëne een belangrijk uitgangspunt is.