Efficient omgaan met je sanitaire ruimte: wat levert het op?

Het is momenteel hot topic: besparen, besparen, besparen. Alles wordt duurder en er wordt zo veel mogelijk gedaan om energie, gas en andere middelen te besparen. Duurzaamheid is belangrijker dan ooit. Bij Sanimood merken we dit ook. We krijgen steeds vaker de vraag wat het verduurzamen van je sanitaire ruimte kan opleveren. Daar vertellen we je graag meer over.

Sanitaire ruimtes verduurzamen

Afhankelijk van de grootte en aard van je sanitaire ruimtes, kan er uiteraard ook hier een hoop bespaard worden. Een van de makkelijkste punten waar op bespaard kan worden is op watergebruik (of eigenlijk misbruik). Denk ook aan je verlichting: maak je al gebruik van LED verlichting of hangen er nog ouderwetse TL-buizen in je sanitaire ruimtes? Als dit laatste het geval is, dan is het sowieso verstandig om eens met Sanimood rond de tafel te gaan en niet alleen verduurzaming van je toiletruimte te bespreken, maar ook de beleving ervan. 

We kunnen naast LED verlichting ook zorgen voor automatische verlichting: zo gaat de verlichting na een aantal minuten ook uit, zodat je ook een hoop energie kunt besparen wanneer er toch niemand op het toilet aanwezig is.

Nieuwe sanitaire ruimte nodig?

Is jouw sanitaire ruimte toe aan vervanging? Dan ben je bij Sanimood aan het goede adres. Sanimood staat niet alleen voor verduurzaming, maar ook voor hygiënische toiletten en een unieke toiletbeleving. We zorgen ervoor dat de beleving in jouw pand wordt doorgetrokken in de sanitaire ruimtes. Dit heeft een positieve invloed op jouw medewerkers, klanten of bezoekers en zorgt voor een aangename ervaring. Daarnaast staan we erom bekend om enorm hygiënisch te bouwen: we maken wanden en vloeren uit één stuk, zodat er geen voegen tussen tegeltjes nodig zijn waar bacteriën zich kunnen nestelen. Op de vloeren en wanden zit een anti-bacteriële coating, waardoor het tevens onmogelijk is voor bacteriën om zich hier te nestelen. Handig toch?

Wil jij ook een duurzamer toilet?

Ook besparen op je water- en energieverbruik? Begrijpelijk, dat willen we tegenwoordig allemaal. Bij Sanimood weten we als geen ander hoe je jouw sanitaire ruimte kunnen verduurzamen. We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om te bepalen welke stappen er in jouw sanitaire ruimte(s) genomen kunnen worden.