Geld besparen door te investeren in je sanitaire ruimte

Minder ziekteverzuim dankzij hygiënisch toilet

In de afgelopen twee jaar hebben we gemerkt dat hygiëne belangrijker is dan ooit te voren. Het ziekteverzuim is sinds COVID19 nog nooit zo hoog geweest. Daarom is het van belang om te zorgen voor hygiëne in je pand. Bij Sanimood adviseren we je graag hoe je kunt zorgen voor een hygiënische sanitaire ruimte en daardoor dus uiteindelijk kosten kunt besparen!

Bij Sanimood zijn we gespecialiseerd in het bouwen van een ultrahygiënische sanitaire ruimte. We bouwen op een zeer hygiënische manier, maken gebruik van duurzame materialen en nemen hygiëne als belangrijkste uitgangspunt bij het bedenken van de invulling van je sanitaire ruimte. We gebruiken bij het bouwen van sanitaire ruimtes geen tegels maar wanden die uit één deel bestaan. Hierdoor kunnen we bouwen zonder voegen, waardoor de wanden heel eenvoudig schoon te maken zijn. Daarnaast krijgen onze wanden standaard een antibacteriële coating, waardoor bacteriën geen kans hebben om zich te hechten aan de wanden. 

We plaatsen kranen en zeepdispensers die op beweging werken, waardoor deze niet aangeraakt hoeven worden. Ook op deze manier verspreiden bacillen zich minder snel en kun je je ziekteverzuim dus ook drukken. 

Hygiënische sanitaire ruimte bespaart schoonmaakkosten

Door de manier waarop wij toiletten bouwen, kun je op meerdere manieren geld besparen. Zoals gezegd kunnen hygiënische sanitaire ruimtes het ziekteverzuim drukken en bespaar je op die manier geld. Maar denk ook eens aan het geld dat je bespaart op je schoonmaakkosten door de antibacteriële coating op de wanden en het ontbreken van bacteriemagneten als voegen tussen tegels. De ruimtes die wij leveren zijn van alle gemakken voorzien en daardoor super eenvoudig schoon te maken. Afhankelijk van de grootte en het aantal sanitaire ruimtes in je pand, kun je maandelijks zo’n 15 uur besparen op je schoonmaakkosten!

Daarnaast vinden we duurzaamheid bij Sanimood ook erg belangrijk en werken we dus met kranen en toiletten die zuinig omgaan met water. Je zult met onze sanitaire ruimtes ook direct verschil zien in het waterverbruik, en dus zelfs op deze manier geld besparen.

Ook zulke geldbesparende sanitaire ruimtes in jouw pand?

Benieuwd hoe we jouw sanitaire ruimte geld kunnen laten besparen? We vertellen je graag meer over onze werkwijze, sparren met jou over interessante ideeën en leggen je uit hoe we zorgen voor ultieme hygiëne op het toilet, waarbij we ook direct nadenken over een prettige beleving tijdens een toiletbezoek.