Test.. hoe fris is jouw toilet?

Altijd een frisse geur op het toilet

Je kunt een aantal dingen op een toilet aantreffen waardoor je direct omdraait en de deur achter je dicht gooit. Een nare geur op het toilet is er één van. Uiteraard is een toilet er voor de kleine én de grote boodschap, maar het komt de toiletbeleving ten goede wanneer deze boodschappen voor de volgende bezoeker niet meer te ruiken zijn. 

Dit heb je niet in de hand zeg je? Echt wel! Bij Sanimood hebben we de perfecte oplossing waardoor nare geurtjes op het toilet definitief tot het verleden behoren.

Hygiënische toiletruimtes bouwen

Als we bij Sanimood ergens goed in zijn, dan is het wel in hygiënische toiletruimtes bouwen. Met onze gladde wanden en vloeren krijgen nare geuren en bacteriën geen kans om zich op het toilet te huisvesten. We werken onze toiletruimtes af met een antibacteriële coating die hier tevens voor zorgt. Hierdoor ruiken de toiletruimtes van onze hand al een stuk frisser.

Gladde wanden = eenvoudig schoonmaken

Naast een antibacteriële coating die voorkomt dat geurtjes en bacterien zich nestelen, zorgen de gladde wanden er ook voor dat het toilet erg eenvoudig schoon te maken én houden is. Ook hierdoor ruikt het een stuk frisser op een Sanimood toilet dan op een ander toilet.

Automatische geurverspreiding

We zorgen er bij Sanimood voor dat geuren zich niet makkelijk kunnen nestelen op het toilet. Maar we hebben ook gedacht aan het actief verspreiden van een aangename geur. Zo kunnen we een diffuser plaatsen die automatisch een aangename geur verspreid. Ideaal wanneer het toilet in jouw pand aan de lopende band bezet is en een schoonmaker niet de kans krijgt om zo nu en dan een doekje over de wanden te halen. Deze diffusers kunnen worden gevuld met verschillende geuren. We zorgen er graag voor dat ook deze geur aansluit op de rest van de beleving op jouw toilet.