Geef je toilet een make-over!

Duurzame toilet make-over

Is je toilet toe aan een nieuw uiterlijk of wil je je toiletruimtes verduurzamen? Bij Sanimood zijn we een kei in duurzame toilet make-overs. Hoe uitgebreid we dit aanpakken heb jij zelf in de hand. Van LED lampen tot compleet nieuwe vloeren en wanden: we maken jouw wensen werkelijkheid.

Een toilet make-over met duurzame materialen

We denken graag met iedereen mee. Over de ideale inrichting van jouw toiletruimte, over de ultieme beleving op het toilet én over de toekomst en het milieu. Dat alles komt samen in een toilet make-over door Sanimood met behulp van duurzame materialen.

Wij bouwen toiletruimtes met duurzame en recyclebare materialen. Bij de ontwikkeling van deze materialen is er rekening mee gehouden dat ze eenvoudig schoongemaakt moeten kunnen worden en dat ze ook tegen een stootje moeten kunnen. Hierdoor gaan de toiletruimtes die wij van een nieuwe look voorzien tientallen jaren mee.

Een duurzaam toilet?

We maken bij jouw toilet make-over niet alleen gebruik van materialen die op duurzame wijze zijn verkregen. We zorgen er ook voor dat jouw footprint na een make-over een stuk lager is. We werken namelijk graag met waterbesparende toiletten, LED verlichting en we bouwen PVC-vrij. Op deze manier is de investering van de verbouwing van je toiletruimte in no-time terugverdiend.

Maak je plannen bespreekbaar

Heb je zelf al ideeën voor de make-over van jouw toiletruimtes? We sparren graag met jou over de mogelijkheden voor een duurzame make-over. Ben je nog niet helemaal thuis in de wereld van duurzame toiletverbouwingen? Ook dan komen we graag in contact met jou. We verwezenlijken met een aanstekelijk enthousiasme de creatiefste en meest duurzame toiletverbouwingen en vertellen je er graag meer over!